منوی دسته بندی

ثروتمندترین برنامه نویسان جهان را بشناسید

شاید آشنایی با ثروتمندترین برنامه نویسان جهان بتواند انگیزه ی شما را برای ادامه ی مسیر برنامه نویسی دو چندان کند.

با نگاهی به فهرست پردرآمدترین مشاغل جهان، طی یک دهه ی گذشته، برنامه نویسی بی برو بگرد یکی از مشاغل ثابت این لیست بوده و با سرعت فزاینده ای در حال ارتقا رتبه در بین مشاغل درجه یک دنیاست.

در این نوشتار قصد داریم که شمارا با ثروتمندترین برنامه نویسان جهان که هریک به نحو موثری در زندگی روزمره ی ساکنان زمین تاثیر گذار بوده اند، آشنا کنیم.

ثروتمندترین برنامه نویسان جهان فارغ التحصیل کدام دانشگاه ها هستند؟

هرساله بسیاری از کسانی که در رشته ی برنامه نویسی فارغ التحصیل می شوند وارد بازار کار شده و خیلی زود موقعیت های شغلی خوبی را به دست می آورند.

اما از این میان برخی از برنامه نویسان با ابتکار عمل خارق العاده موفق شده اند که نه تنها در سطح یک شهر یا کشور بلکه در سطح جهانی مطرح شده و زندگی بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار دهند.

نکته ی جالبی که در این رابطه وجود دارد این است که بسیاری از این برنامه نویسان به هیچ عنوان تحصیلات دانشگاهی نداشته و یا حداقل دوره های آکادمیک برنامه نویسی را نگذرانده اند.

چند سالیست که در سرتاسر جهان با ظهور بوتکمپ های برنامه نویسی، شاهد تربیت نیروی هایی خبره و توانمند در این حوزه هستیم که با گذراندن دوره های آموزشی کوتاه مدت ظرف 3 ماه تا 1 سال می توانند وارد بازار کار شده و موقعیت های شغلی مناسبی پیدا کنند.

موفقیت فارغ التحصیلان بوت کمپ های برنامه نویسی تا جایی پیش رفته است که امروزه بسیاری از کارفرمایان، موسسات و نهادهای مختلف در سرتاسر دنیا تمایل به جذب این فارع التحصیلان داشته و آن ها را در زمره ی بهترین نیروهای خود می دانند.

در ادامه شما را با برخی از ثروتمندترین برنامه نویسان جهان که برخی از آن ها به هیچ عنوان تحصیلات دانشگاهی در حوزه برنامه نویسی نداشته اند، آشنا می کنیم.

1- Larry Page

نه تنها نام این برنامه نویس را بسیاری از ما شنیده ایم بلکه محصولی که توسط وی ایجاد شده است نیز برای ما بسیار آشنا بوده و شاید بتوانیم بگوییم یکی از اجزای مهم زندگی روزمره ی ماست.

لری پیج سازنده ی بزرگترین موتور جستجوی دنیا، یعنی Google  است. این برنامه نویس آمریکایی، ششمین ثروتمند ایالات متحده آمریکاست.

2- Sergey Brin

سرگئی برین، در کنار لری پیج شرکت گوگل را تاسیس کرد، او اصالتا روس تبار بوده و زاده ی شهر مسکو می باشد. ثروتی که برین از راه اندازی Google به دست آورده تفاوت چندانی با شریکش ندارد.

3- Matt MullenWeg

نام مت مولنوگ با وردپرس پیوند ناگسستنی دارد چرا که سیستم مدیریت محتوای وردپرس به عنوان یکی از محبوب ترین نرم افزار های رایگان و متن باز در دنیا، نخستین بار در کامپیوتر شخصی این فرد متولد شد.

ثروتی که وردپرس توانسته برای مولنوگ به همراه بیاورد او را در زمره ی ثروتمندترین مردان جهان قرار داده است.

4- Tim Berners Lee

شاید اگر تیم برنر Web را نمی ساخت، امروز نامی از برنامه نویسی در فهرست پردرآمدترین مشاغل جهان دیده نمی شد.

تیم برنرز لی را به عنوان پدر وب در جهان می شناسند. این برنامه نویس متولد لندن در حال حاضر یکی از ثروتمندان بزرگ جهان است.

5- James Gosling

تصور کنید اگر جیمز گاسلینگ JAVA را خلق نمی کرد، امروز دنیای برنامه نویس ها چقدر می توانست کسل کننده و غیر دوست داشتنی باشد.

JAVA در حال حاضر یکی از قدرتمندترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی در دنیاست.

امتیاز جاوا برای او ثروت زیادی را به همراه آورده است.

6- Rasmus Lerdorf

راسموس لردورف، خالق یکی دیگر از محبوب ترین های برنامه نویسی یعنی زبان پی اچ پی است. او یک برنامه نویس دانمارکی با تبعیت کاناداییست و ثروت قابل توجهی را پس از ابداع زبان PHP شامل حال خود کرد.  

7- Linus Torvalds

لینوس توروالدز، یک برنامه نویس محبوب فنلاندیست که نام او با کرنل لینوکس و همچنین سیستم کنترل نسخه گیت پیوندی ابدی دارد.

لینوس را می‌توان یکی از تاثیرگذارترین برنامه‌نویسان دنیا نامید که توانست با توسعه‌ی کرنل رایگان و متن باز لینوکس، دنیای نامحدودی را برای دست اندرکاران حوزه ی وب خلق کند.

نگاهی به فهرست بلند و بالای ثروتمندترین برنامه نویسان جهان و پیشینه ی شغلی و تحصیلی آنها ثابت می کند که برای موفقیت در حوزه ی برنامه نویسی لزوما نیازی به گذراندن تحصیلات آکادمیک در این حوزه نیست.

تلاش، پشتکار، ابتکار عمل و البته شرکت در بوت کمپ های برنامه نویسی می تواند مسیر شما را به عنوان یک برنامه نویس هموارتر، کوتاه تر و نزدیک تر به نتیجه نماید.

اگر این روزها در ابتدای مسیر برنامه نویسی هستید پیشنهاد می کنیم که حتما مقاله ی خودآموزی یا شرکت در بوت کمپ برنامه‌نویسی  را مطالعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *