منوی دسته بندی

از دلایل محبوبیت برنامه نویسی جاوا چه می دانید؟

تمام کسانی که به دنیای برنامه نویسی علاقه دارند. یا در زمینه ی یک یا چند زبان برنامه نویسی فعالیت می کنند. جاوا را به عنوان یک زبان برنامه نویسی معتبر و محبوب به شمار می آورند.

محبوبیت جاوا تا جاییست که طی سال های اخیر بسیاری از برنامه نویسان فعالیت در این حوزه را انتخاب کرده، و شروع به یادگیری این زبان کرده اند.

اگر برای شما هم این سوال مطرح است. که چرا جاوا تا به این اندازه برای برنامه نویسان محبوب است. این مطلب می تواند پاسخی باشد برای سوالاتتان.

بنابراین از شما دعوت می کنیم که در ادامه همراه ما باشید.

کوتاه و مختصر با برنامه نویسی جاوا

زبان جاوا یکی از زبان های همه منظوره در حوزه برنامه نویسی می باشد. که بر مبنای کلاس و شی گرایی است. شعار جاوا تحت عنوان ” یک بار بنویس، همه جا اجرا کن” دلالت بر ساختار این زبان دارد که برنامه نویسان می توانند. کدهای آن را در هر جایی بنویسند و در هر فضایی اجرا نمایند. بدون این که کوچکترین نگرانی ای در رابطه  با معماری کامپیوتر داشته باشند.

به نظر بسیاری از کسانی که با جاوا کار کرده اند این زبان برای استفاده آسان، اشکال زدایی. کامپایل و همچنین یادگیری. از سایر زبان های برنامه نویسی. و به ویژه برنامه نویسی اندروید است.

زبان جاوا

یادگیری جاوا بسیار ساده تر از ++C است. چرا که در جاوا امکاناتی نظیر حافظه خودکار و همچنین قابلیت جمع آوری زباله است.

حتما بخوانید: تمام آنچه که باید از زبان برنامه نویسی PHP بدانید

دلایل محبوبیت جاوا

همانگونه که در ابتدا هم گفتیم، جاوا در حال حاضر یکی از زبان های محبوب و پر طرفدار در عرصه ی برنامه نویسی به شمار آمده و روز به روز هم بر تعداد مخاطبین آن افزوده می شود. اما دلایل این محبوبیت در چیست؟ در ادامه به بخشی از این دلایل اشاره خواهیم کرد:

  • به روز رسانی مداوم

درست از دو دهه پیش که جاوا پا به عرصه ی وجود گذاشت تا به امروز، با پشتیبانی و حمایت مرتب اوراکل، دائم در حال به روز رسانی بوده است. به همین خاطر برنامه نویسان می توانند با جاوا، کار کردن با یک زبان تمام و کمال و با کمترین نقایص را تجربه نمایند.

  • یادگیری ساده

شکل نوشتاری جاوا شباهت بسیار زیادی با C و  ++C دارد.  از جمله عواملی که کار با سی پلاس پلاس را دشوار کرده ولی در جاوا وجود ندارد می توان به کلاس های ذخیره سازی، اشاره‌ گر‌های صریح و بارگذاری بیش از حد اپراتور اشاره کرد.

به همین خاطر است که کارکردن با زبان برنامه نویسی جاوا از پیچیدگی کمتری برخوردار بوده و برای برنامه نویسان ساده تر و لذت بخش تر است.

برنامه نویسی جاوا
  • شی گرا بودن

در زبان برنامه نویسی جاوا. همه چیز به مثابه یک شیء است. و دارای ویژگی هایی نظیر کلاس، وراثت، کپسوله سازی، انتزاع و چند شکلی بودن است. به همین خاطر کار کردن با جاوا بسیار ساده تر از سایر زبان هاست.

  • قابلیت نوشتن برنامه های مختلف

به کمک زبان برنامه نویسی جاوا می توان برنامه‌های رومیزی، برنامه‌های کاربردی بزرگ (Enterprise) ، برنامه‌های تحت وب (WEB) و همچنین برنامه‌نویسی سیستم‌های کوچکی مانند تلفن همراه، رایانه جیبی و … را انجام داد. بنابراین به عنوان یک برنامه نویس با یادگیری جاوا، عملا به امکانات مختلفی دسترسی پیدا می کنید.

  • مناسب برای توسعه اپلیکیشن های پیچیده

از آنجایی که کدهای برنامه های نوشته شده توسط جاوا. بایستی قبل از اجرای اصلی، توسط کامپایلر اجرا شوند، بسیاری از خطاها و ایرادات، قبل از شروع به کار برنامه و اپلیکیشن مشخص شده و به راحتی اصلاح می شوند.

علاوه بر این، در رابطه با خطاهای هنگام اجرا نیز، جاوا قابلیت های کارآمدی دارد. این قابلیت های جاوا، خطاهای مختلف را مدیریت می کنند و مانع از  توقف برنامه در حین اجرا می شود.

به طور کلی، به خاطر این که در برنامه نویسی جاوا دقت زیادی برای هر خط و دستوری قرار دارد. احتمال این که خطاها و اشکالات غیر منتظره و همچنین غیر قابل کنترل رخ دهد بسیار کمتر می شود.

  • فرصت های شغلی جذاب

برنامه نویسی جاوا در بسیاریی از کشورهای جهان و همچنین در کشور خودمان دارای فرصت های شغلی جذابیست. بنابراین با یادگیری جاوا می توانید از بابت آینده شغلی خود اطمینان حاصل نمایید.

سخن پایانی

از آنجاییکه جاوا یکی از زبان های پر طرفدار و محبوب در بسیاری از کشورهای جهان به شمار می رود، در این نوشتار تلاش کردیم که به دلایل محبوبیت این زبان کاربردی بپردازیم.

اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که به این زبان علاقه مند بوده و قصد یادگیری آن را دارید، شرکت در بوت کمپ های تخصصی برنامه نویسی مکتب شریف می تواند پاسخ مناسبی به علاقه و استعداد شما باشد.

علاوه بر این اگر هنوز در تصمیم خود مردد هستید، خواندن مقاله ی زبان برنامه نویسی مناسب برای من کدام است؟ را به شما پیشنهاد می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *