به کمک این 10 مهارت به عنوان یک توسعه دهندۀ حرفه ای بک اند استخدام شوید

توسعه دهنده بک اند: اگر علاقه مندید که به عنوان یک توسعه دهندۀ بک اند مشغول به کار شوید، خواندن این مقاله را حتما به شما پیشنهاد می کنیم.
در حال حاضر توسعه دهندگان بک اند طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارند. شرکت های بزرگی مثل گوگل و اپل همیشه متقاضی جذب این نیروها هستند و از طرفی دستمزدهای وسوسه کننده ای را هم برای این موقعیت در نظر می گیرند.
بنابراین اگر شما به عنوان خوانندۀ این مطلب، از آن دسته افراد تازه کاری هستید که در ابتدای مسیر به سر می برید، مطالبی که در ادامه گفته می شود را از دست ندهید.
قبل از هرچیز لازم است که به این نکته اشاره کنیم که موفقیت در برنامه نویسی بک اند نیازمند شناخت گسترده ای از برنامه نویسی، الگوریتم های مربوطه و سایر ابزارهای برنامه نویسیست.
نکاتی که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت مجموعه عوامل و مهارت هایی هستند که می تواند موفقیت شما را در جذب موقعیت های شغلی عالی تضمین کند.
اما این عوامل و مهارت ها کدام ها هستند؟
1-آشنایی با یک یا چند زبان برنامه نویسی بک اند
شاید اشاره به این نکته برایتان قدری خنده دار باشد اما حقیقت این است که شما تا زمانی که از دانش کافی برخوردار نباشید نمی توانید از سایر مهارت هایتان به نحو مطلوبی کمک بگیرید.
پس قبل از هر کاری لازم است که روی یکی از زبان های رایج بک اند تسلط کافی پیدا کنید.
رایج ترین و محبوب ترین زبان های برنامه نویسی بک اند عبارتند از:
جاوا، پایتون و پی اچ پی
آشنایی با فریم ورک های محبوب
هر زبانی که برای برنامه نویسی انتخاب می کنید معمولا مشتمل بر فریم ورک هاییست که برای مسلط شدن در آن زبان، بایستی با آن ها آشنایی کافی داشته باشید.
آشنایی با این فریم ورک ها پایه و اساس توانمندی شما برای ساخت و توسعه ی وب سایت ها و برنامه های مختلف است.

3-آشنایی با ساختار داده ها و الگوریتم ها
بدون تردید توسعه بک اند مبتنی بر داده است. بنابراین پر واضح است که شما به عنوان یک توسعه دهنده بک اند، باید درک اولیه ای از فرآیندها، ساختارها و الگوریتم های مورد استفاده برای پیاده سازی و نمایش این داده ها داشته باشید.
برخی از این فرآیندها عبارتند از جستجوی خطی و باینری، مرتب سازی داده ها، لیست ها و …
4-آشنایی با پایگاه های داده و استراتژی های کَش
به طور معمول در مجاورت هر پایگاه داده ای، سیستم های مدیریت پایگاه داده قرار دارد.
پایگاه داده ها همان چیزی است که وب سایت ها برای ذخیره و سازماندهی حجم زیادی از اطلاعات از آن استفاده می کنند و سیستم های مدیریت پایگاه داده (یا DBMS) در واقع همان مجرا و کانالیست که امکان استفادۀ توسعه دهندگان وب از این اطلاعات را فراهم می کند.
متداول ترین سیستم های مدیریت پایگاه داده که آشنایی با آن ها برای هر برنامه نویس بک اند خوب است، عبارتند از:
- PostgreSQL
- Oracle
- AWS DynamoDB
از تمامی این ابزارها برای مدیریت حجم زیادی از داده ها استفاده می شود.
5- آشنایی با HTML، CSS و جاوا اسکریپت
HTML، CSS و جاوا اسکریپت زبانهای اساسی و حیاتی برای توسعه فرانتاند هستند، و اگرچه ممکن است فکر کنید آشنایی با آنها برای یک برنامه نویس بکاند اهمیت چندانی ندارد، اما سخت در اشتباهید.
آشنایی با این زبانها در بکاند هم مهم است چراکه:
HTML اساسا اسکلت یک وب سایت است. به عبارت دیگر هرچه که روی وب سایت ها می بینید ساختار خود را به واسطه HTML پیدا کرده است.
CSS یک زبان توصیفی است و با مواردی مانند رنگها، طرحبندی و فونتهای سایت سروکار دارد.
جاوا اسکریپت مسئولیت ایجاد عناصر تعاملی و متحرک را در سایت بر عهده دارد.
در واقع جاوا اسکریپت در ارتباطی تنگاتنگ با HTML و CSS کار می کند تا ظاهری جذاب به یک وب سایت داده و برای کابران تجربه ای ایده آل را در کاربری سایت رقم بزند.
بنابراین یک توسعه دهنده بک اند بایستی آشنایی کافی با این زبان ها داشته باشد.

6- آشنایی با سرورها
از آنجایی که فعالیت یک برنامه نویس بک اند سمت سرور است، بنابراین آشنایی با انواع سرورها برای این نیروها بسیار ضروریست.
سرور در واقع رایانه یا سیستمی است که دادهها، منابع و خدماتی مانند ذخیرهسازی فایل، امنیت و پایگاههای داده را برای رایانهها از طریق شبکه فراهم میکند.
برخی از محبوب ترین سرورها، آپاچی، NGINX و مایکروسافت هستند.
اکثر این سرورها از سیستم عامل لینوکس پشتیبانی می کنند، بنابراین دانستن اصول اولیه لینوکس نیز برای یک توسعه دهنده بک اند بسیار مفید است.
7- آشنایی با انواع API
طی یک دهۀ گذشته API ها به یک عنصر بسیار مهم در توسعه بک اند تبدیل شده اند.
API رابطیست که به برنامه های مختلف اجازه می دهد با یکدیگر به راحتی ارتباط پیدا کنند.
برای مثال، وقتی از تلفن خود برای سفارش کالایی در سایت آمازون استفاده می کنید، در واقع با استفاده از یک API به آمازون وصل می شوید.
API ها نقش مهمی در ایجاد معماری های سمت سرور دارند و گاهی اوقات نیاز به برنامه نویسی های پیچیده دارند تا به یک نرم افزار اجازه برقراری ارتباط را بدهند.
8– آشنایی با نسخۀ کنترل و سیستم نسخۀ کنترل
نسخۀ کنترل یکی از اجزای مهم توسعه بک اند است، زیرا به شما امکان می دهد تغییرات ایجاد شده در یک وب سایت، برنامه کامپیوتری و… را در طول زمان پیگیری کنید.
به همین دلیل است که آشنایی با سیستم نسخۀ کنترل مانند Git برای برنامه نویس بک اند مفید است. از طریق یک سیستم نسخۀ کنترل ، می توانید به راحتی به کد دسترسی داشته باشید، آن را ویرایش و بازیابی کنید.
9- توانایی حل کردن مشکلات
توسعه بک اند می تواند برای هر برنامه نویسی چالش برانگیز باشد، و به همین خاطر بسیاری از افرادی که علاقۀ زیادی به حل چالش های مختلف دارند، این شاخه از برنامه نویسی را انتخاب می کنند.
از بسیاری جهات، میتوانید یک توسعهدهنده بک اند را حلکننده مشکلات یک وبسایت بدانید. بنابراین کنجکاوی و اشتیاق به رفع مشکلات، مهارتهای مهمی هستند که در شروع کار به عنوان یک توسعه دهنده بک اند باید داشته باشید.
10- داشتن مهارت بالا در ارتباطات بین فردی
علاوه بر دانش فنی و مهارت در برنامه نویسی، داشتن مهارت های نرمی نظیر ارتباطات بین فردی و توانایی کار تیمی نیز برای هر برنامه نویس بک اند یک مزیت بزرگ به شمار می آید.
توسعه بک اند اغلب مستلزم همکاری نزدیک با توسعه دهندگان فرانت اند و همچنین یک تیم بزرگ از افراد است تا اطمینان حاصل شود که سایت با ظرفیت کامل کار می کند، بنابراین داشتن مهارت های ارتباطی خوب برای توسعه دهندگان بک اند از اهمیت زیادی برخوردار است.
برنامه نویسان بک اند همواره با فرصت های شغلی زیادی مواجهند اما جذب بهترین موقعیت ها با درآمدهای عالی، مستلزم داشتن مهارت هاییست که در این مقاله به آن ها پرداختیم.
اگر کسب درآمد یکی از مهم ترین دغدغه های شما در رابطه با حرفه برنامه نویسیست، پیشنهاد می کنیم مقالۀ با این ترفندها از برنامه نویسی درآمد دلاری کسب کنید را مطالعه نمایید.
منبع:
https://www.bloomtech.com/article/the-top-10-skills-you-need-to-get-hired-as-a-backend-developer